ResetManagement, pionier in het inrichten, contracteren, herstellen en managen van complexe samenwerkingsverbanden, versnelt de groei en innovatiekracht door een fusie aan te gaan met adviesbureau Wundershift. Zij gaan samen verder onder de naam Wundershift: bureau voor complexe opgaves. Door deze fusie ontstaat een nieuwe organisatie die bestaat uit een groeiend team van tien adviseurs en een netwerk van professionals.

Elkaar versterken
André Salomonson, die veertien jaar geleden aan de basis stond van ResetManagement, zegt:Wundershift is al jaren een onmisbare innovatiepartner van ResetManagement bij de opgaves van onze klanten. We zijn niet alleen complementair, we versterken elkaar ook en dat is waar samenwerking tussen organisaties over gaat. Dat we onze samenwerking nu omzetten in een fusie is de ultieme bekroning van ons partnerschap.

Samenwerkingseconomie

Het nieuwe Wundershift richt zich op complexe opgaves. Van energietransitie tot circulaire economie en van digitale transformatie tot de coronacrisis: dit soort opgaves lost niemand alleen op. Naast de grotere opgaves, blijft Wundershift ook actief op lokale en enkelvoudige opgaves zoals duurzame inzetbaarheid en de transformatie van werkomgevingen. 

Ivar Zantinge, die ruim zeven jaar geleden Wundershift oprichtte, zegt daarover: We leven in een samenwerkingseconomie. Alles is met elkaar verbonden, ook onze problemen. Dit leidt tot opgaves waar meerdere partijen moeten samenwerken om tot resultaat te komen. De fusie van Wundershift met ResetManagement creëert een compleet palet van oplossingen om onze klanten hierbij te helpen.

Duaal leiderschap

André Salomonson en Ivar Zantinge hebben expliciet gekozen voor duaal leiderschap van de nieuwe combinatie. Salomonson ziet alleen maar voordelen: Onze besluiten zijn degelijker omdat we niet redeneren vanuit hiërarchie maar vanuit vakmanschap en ervaring. Zantinge vult aan: We hebben de portefeuilles logisch verdeeld en van tevoren goed nagedacht over hoe we optimaal kunnen functioneren en dat is goed voor ons en onze klanten.

Contactgegevens

Wundershift BV
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Tel: 0343-749000
info@wundershift.com

André Salomonson: 06 20 30 23 33
Ivar Zantinge: 06 275 275 85