Adviseur werkomgeving

Wundershift is hét bureau voor advies en procesbegeleiding bij complexe opgaves. Wij ontwerpen en creëren de context waarbinnen samenwerking en waarde tot wasdom komen. We zijn gevestigd in de bossen van Doorn en adviseren onder meer het facilitair domein, de bouw- en infrasector en bedrijfsvoering in een brede context van opdrachtgevers. We groeien en zijn op zoek naar nieuwe ‘Wundershifters’ die met ons en onze opdrachtgevers mee willen groeien.

Over de Praktijk voor Werkomgeving

De Praktijk voor Werkomgeving heeft als doel waardevolle werkomgevingen te realiseren, waarbij welzijn en toekomstbestendigheid centraal staan. Meer dan 50% van de werkomgevingen sluiten niet aan op haar gebruikers. Dit leidt tot verliezen aan waarde en effectiviteit, een breed scala aan belemmeringen en gaat dus direct ten koste van de doelstellingen van organisaties. Wij zien de kans om dit om te draaien. We doen dat onder meer met waardegerichte transformatie, het strategisch ontwerpen en configureren van werksystemen, het optimaliseren van kernprocessen en het ontwerpen van de winnende strategie.

Jouw rol

Het grootste deel van de week ben je als adviseur actief met verschillende uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers, veelal in het facilitair domein gezien de grote impact die het heeft op de werkomgeving. Soms op locatie, soms op kantoor of soms thuis. Daarnaast word je persoonlijk en actief betrokken bij de ontwikkeling van kennis, kunde, expertise en (nieuwe) proposities en denk en doe je mee in het uitrollen van onze eigen Praktijk strategie. Je maakt je netwerk actief bekend met Wundershift en neemt mensen mee in onze waarden, diensten en de doelen die we nastreven. Je beschikt over een gezond commercieel gevoel en je besteed een deel van je werkzaamheden aan het verwerven van nieuwe duurzame klantrelaties en opdrachten.  Je krijgt de ruimte je persoonlijk te ontwikkelen en past dit toe in je werk. 

Jouw profiel

  • 4 tot 8 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld adviseur, analist of projectmanager, met affiniteit met de gebouwde- en werkomgeving of (FM) dienstverlening.
  • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen en kunt snel schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel werk- en denkniveau.
  • Je legt de lat hoog, maar weet ook te balanceren tussen pragmatiek en perfectionisme.

Wat we bieden

  • Een energieke en uitdagende baan voor 40 uur in de week met uitzicht op een vast contract.
  • Aandacht voor goede balans tussen werk en privé.
  • Een sociale en veilige omgeving, met plek voor iedereen, onafhankelijk van je achtergrond.
  • Een compleet pakket voorzieningen in combinatie met marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • 20 vakantiedagen en 10 ATV dagen per jaar.
  • Als ‘thuisbasis’ een inspirerende en ondernemende werkomgeving op Landgoed Zonheuvel te Doorn.

Kennismaken

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Ivar Zantinge op 06 275 275 85.